Opstellingenmiddag – September –

Zondag 19 september a.s. organiseer ik samen met Grietje Tangenberg van Compassie coaching & training een opstellingenmiddag in Groningen. We werken met verschillende thema’s en deze middag is het thema:  Onzekerheid

Hoe merk jij dat je onzeker bent? Durf je dit te laten zien? In hoeverre belemmert onzekerheid jou in je dagelijkse leven? Ben je onzeker in relatie tot een persoon of in je werk, of speelt het in een andere situatie?

Heb je deze of andere vragen rond dit thema en wil je hier graag eens naar kijken dan nodigen we je van harte uit deel te nemen. Samen gaan we kijken wie of wat een rol speelt bij jouw onzekerheid en hoe jij je verhoudt tot de onzekerheid

Ook als je geen vraag wilt inbrengen en wel benieuwd bent wat familieopstellingen voor je kunnen betekenen, dan ben je van harte welkom als representant. Onze ervaring is dat het deelnemen als representant je ook waardevolle inzichten kunnen opleveren.

We hebben ruimte voor maximaal 8 personen. Je bent welkom vanaf 12.45 uur en we starten de middag om 13.00 uur en eindigen rond de klok van 17.00 uur. Plaats: Groningen, Edanz.

Je bijdrage is € 49,00 en je kunt dit contant meenemen die dag of ik kan je een betaalverzoek sturen.

Heb je nog vragen? Bel, mail of app gerust.

Je kunt je aanmelden door mail te sturen naar marielle@praktijkdezielswijze.nl

“Wat ben ik blij dat ik vanmiddag gekomen ben. Zo ontzettende waardevolle middag met een prachtige energie. Grietje en jij een prachtige combinatie, jullie vullen elkaar perfect aan. Heerlijk om te zien hoe jij vanuit je hart en intuïtie werkt. Dat werk ontzettend door en voelt ongelooflijk zuiver en goed. Heel erg bedankt voor deze middag. Het heeft me nu al gesterkt in bepaalde gevoelens en gedachten” – Marieke –