Opstellingenmiddag – November –

Opstellingenmiddag

Zondag 21 november a.s. organiseer ik samen met Grietje Tangenberg van Compassie coaching & training en ik een opstellingenmiddag in Groningen. We werken met verschillende thema’s en deze middag is het thema:  Relaties.

Relaties is voor ons een breed begrip. Het kan gaan over werkrelaties, liefdesrelaties, relaties met vrienden en familie. Waar loop jij vaak tegenaan in relaties? Wat belemmert je? Waar merk je dat aan? Hoe voelt dat voor je?

Heb je deze of andere vragen rond dit thema en wil je hier graag eens naar kijken dan nodigen we je van harte uit deel te nemen. Samen gaan we kijken wie of wat een rol speelt in jouw relaties en hoe je daar op een andere manier naar kunt kijken.

Ook als je geen vraag wilt inbrengen en wel benieuwd bent wat familieopstellingen voor je kunnen betekenen, dan ben je van harte welkom als representant. Onze ervaring is dat het deelnemen als representant je ook waardevolle inzichten kunnen opleveren.

We hebben ruimte voor maximaal 8 personen. Je bent welkom vanaf 12.45 uur en we starten de middag om 13.00 uur en eindigen rond de klok van 17.00 uur. Plaats: Groningen, Edanz.

Je bijdrage is € 49,00 en je kunt dit contant meenemen die dag of ik kan je een betaalverzoek sturen.

Heb je nog vragen? Bel, mail of app gerust.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar marielle@praktijkdezielswijze.nl

“Systemisch werken, opstellingen; je kunt er over lezen, maar je kan je er pas een beeld bij vormen als je het hebt ervaren. En onder de professionele leiding van Grietje en Mariëlle, weet ik zeker dat het als een dankbare ervaring zal voelen.” – Elaine