Opstellingenmiddag – Oktober-

Wegens de mooie recensies na de vorige opstellingenmiddag en de opstellingenmiddag in november die inmiddels vol zit hebben we besloten een extra middag in te lassen!

Zondag 24 oktober a.s. organiseer ik in samenwerking met Grietje Tangenberg van Compassie coaching & training een opstellingenmiddag in Groningen. We werken met verschillende thema’s en deze middag is het thema: Jouw plek innemen.

Voel jij je vaak een buitenbeentje? Heb je soms moeite met je eigen grenzen of die van een ander? Neem je gemakkelijk verantwoordelijkheid van anderen over? Dan kan het zijn dat jouw plek niet helemaal duidelijk is.

Heb je deze of andere vragen rond dit thema en wil je hier graag eens naar kijken dan nodigen we je van harte uit deel te nemen. Samen gaan we kijken wat jouw plek eigenlijk is en of daar iets in kan of mag veranderen.

Ook als je geen vraag wilt inbrengen en wel benieuwd bent wat familieopstellingen voor je kunnen betekenen, dan ben je van harte welkom als representant. Onze ervaring is dat het deelnemen als representant je ook waardevolle inzichten kunnen opleveren.

We hebben ruimte voor maximaal 8 personen. Je bent welkom vanaf 12.45 uur en we starten de middag om 13.00 uur en eindigen rond de klok van 17.00 uur. Plaats: Groningen, Edanz.

Je bijdrage is € 49,00 en je kunt dit contant meenemen die dag of ik kan je een betaalverzoek sturen. Heb je nog vragen? Bel, mail of app gerust.

Je kunt je aanmelden door gebruik te maken van het aanmeldingsformulier of door een mail te sturen naar mailto:marielle@praktijkdezielswijze.nl

“De middag heeft zoveel rust in mij gebracht, bevestiging van een dieper innerlijk weten dat al tijden in mij huist, heb ik nu echt kunnen voelen . Een gevoel van dankbaarheid blijft aanwezig. Alle opstellingen hebben iets in mij aangeraakt en hebben mij dieper inzicht gegeven.  Jullie stonden daar zo mooi als een team en vulden elkaar heel goed aan. Creëerden een veilige omgeving voor alle deelnemers. Wat me opviel was dat jullie gedurende de hele middag oog bleven houden voor iedereen die aanwezig was, dat was heel prettig” – Simone –