Opstellingenmiddag -Januari 2022 –

Zondag 23 januari a.s. organiseren Grietje Tangenberg van Compassie coaching & training en Mariëlle van Veen van Praktijk de Zielswijze een opstellingenmiddag in Groningen. We werken met verschillende thema’s en deze middag is het thema:  Schuld en Schaamte.

Kun je makkelijk nee zeggen? Of voel je je meteen schuldig als je dit doet? Heb je een uitzonderlijk verantwoordelijkheidsgevoel en vind je lastig je grenzen te stellen?Of schaam je je ergens voor en weet je niet waar dit precies vandaan komt?

Heb je deze of andere vragen rond dit thema en wil je hier graag eens naar kijken dan nodigen we je van harte uit deel te nemen. Samen gaan we kijken wie of wat een rol speelt in jouw relatie tot schuld en schaamte en hoe je daar op een andere manier naar kunt kijken.

Ook als je geen vraag wilt inbrengen en wel benieuwd bent wat familieopstellingen voor je kunnen betekenen, dan ben je van harte welkom als representant. Onze ervaring is dat het deelnemen als representant je ook waardevolle inzichten kunnen opleveren.

We hebben ruimte voor maximaal 8 personen. Je bent welkom vanaf 12.45 uur en we starten de middag om 13.00 uur en eindigen rond de klok van 17.00 uur. Plaats: Groningen, Edanz.

Je bijdrage is € 49,00 en je kunt dit contant meenemen die dag of ik kan je een betaalverzoek sturen.

Heb je nog vragen? Bel, mail of app gerust.

Je kunt je aanmelden door gebruik te maken van het aanmeldingsformulier of door een mail te sturen naar mailto:marielle@praktijkdezielswijze.nl

“Een geweldige ervaring gehad met het thema ‘eigen plek’. Ik had geen vraag en toch heb ik veel inzichten mogen krijgen. Het was een emotionele middag in een heel veilige omgeving. Grietje en Mariëlle zorgden voor begeleiding en steun, maar ook voor een sfeer waar ruimte was voor iedereen. Ik heb van elke opstelling iets geleerd. Ik merk dat ik ruimte heb gemaakt voor mijzelf op een manier die ik nog niet kan benoemen”
– Frederique de Swart–