Opstellingenmiddag – December –

Vanwege grote belangstelling voor de opstellingenmiddag met het thema: je plek innemen hebben we besloten een extra middag te plannen met dit thema.

Zondag 12 december a.s. organiseren Grietje Tangenberg van Compassie coaching & training en Mariëlle van Veen van Praktijk de Zielswijze een opstellingenmiddag in Groningen.
We werken met verschillende thema’s en deze middag is het thema: Jouw plek innemen.
Voel jij je vaak een buitenbeentje? Heb je soms moeite met je eigen grenzen of die van een ander? Neem je gemakkelijk verantwoordelijkheid van anderen over? Dan kan het zijn dat jouw plek niet helemaal duidelijk is.

Wil je hier graag eens naar kijken dan nodigen we je van harte uit deel te nemen. Samen gaan we kijken wat jouw plek eigenlijk is en of daar iets in kan of moet veranderen.

Ook als je geen vraag wilt inbrengen en wel benieuwd bent wat familieopstellingen voor je kunnen betekenen, dan ben je van harte welkom als representant. Onze ervaring is dat het deelnemen als representant je ook waardevolle inzichten kunnen opleveren.

We hebben ruimte voor maximaal 8 personen. Je bent welkom vanaf 12.45 uur en we starten de middag om 13.00 uur en eindigen rond de klok van 17.00 uur. Plaats: Groningen, Edanz.
Je bijdrage is € 49,00 en je kunt dit contant meenemen die dag of ik kan je een betaalverzoek sturen.
Heb je nog vragen? Bel, mail of app gerust.

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen of een mail te sturen naar marielle@praktijkdezielswijze.nl

“De sfeer en ruimte die jullie samen gecreëerd hebben, waren zo prettig, warm en veilig – ik vond dat echt heel bijzonder.
De energie in de ruimte was voelbaar en bij elke opstelling voelde je die veranderen. Ik vond het echt een magische ervaring en neem graag nog eens weer deel in de toekomst” – Tineke Blokzijl –