Desiree Rodriques Mallo

Marielle is een warme persoonlijkheid die vanuit een passie werkt om de ander in contact te brengen met zijn of haar werkelijke zelf.  Als je bij haar bent voel je dat er ruimte is voor alles wie je bent. 

Mariëlle werkt vanuit een lege midden, vanuit dit lege midden maakt ze contact met haar eigen intuïtie en stemt zij af met de persoon die naast haar zit met alles wat daar bij hoort. Marielle voelt en doorziet wie je bent, compleet met alles wat je laat zien en met name wat je juist niet laat zien of zelf nog niet ziet. 

Marielle heeft mij in mijn lijf gekregen door mij op de juiste manier te bevragen en af te stemmen, hierbij lijkt het soms alsof ze al voelt wat er nodig is, voordat ik dat voel of ervaar. 
Wanneer ik de woorden op tips niet kan pakken is daar ook ruimte voor. Heel prettig want zo voelt het altijd als een keuze: Wil ik hier iets mee? Kan ik hier iets mee? Resoneert dit voor mij? Deze gewaarwording kan ontstaan door woorden die ik van Marielle krijg, maar ook door lichaamsgerichte oefeningen of een aanraking.

Ik ben blijvend geraakt in mijn ziel en wezen. Door de integere benadering van Marielle voelt dit niet naakt of kwetsbaar maar juist heel helend omdat het met zorg gevangen is en met zorg omgezet is in mijn kracht. Het voelt voor mij nu als een bron die in mij zit en waar ik uit kan en mag putten.

Ik gun iedereen een ervaring als deze, van hoofd tot teen in verbinding staan met jezelf.
Zo krachtig. 

Desiree Rodriques Mallo