Zielsverhaal

Een Zielsverhaal is een persoonlijke energetische afstemming.

Sinds september 2023 ben ik gestart met een verdiepende opleiding om mijn afstem skills te kunnen finetunen.

Ik heb al een aantal mooie afstemmingen mogen schrijven en waardevolle en mooie feedback ontvangen. De opleiding is inmiddels afgerond en ik mag binnenkort mijn diploma in ontvangst nemen.

Vanaf eind februari heb ik weer ruimte om afstemmingen te schrijven, alleen is het dan niet meer kosteloos. Maar ik heb nog een leuke aanbieding. Wanneer je in de maand februari op mijn website terechtkomt en mij een mail stuurt maak je kans op deze aanbieding. Ik heb nog plek voor 2 afstemmingen tegen de gereduceerde prijs van slechts 66 euro.

In een afstemming kijk ik op zielsniveau. Wat speelt er bij jou in de onderstroom, op de diepere lagen. Misschien voel je het al wel en kun je de woorden nog niet vinden voor wat je ervaart of is het in het onbewuste aanwezig en kun je er nog niet bij.

Ik ben een soort van instrument die jou helpt om woorden te geven aan wat er in je onbewuste aanwezig is. Ik vertaal de energie naar woorden zodat je er gemakkelijker bij kunt.

Het is een cadeau aan jezelf en je kan het regelmatig teruglezen. Je zal ervaren dat in de loop van de tijd er meer kwartjes gaan vallen.

Het is niet zweverig, gek of spiri wiri. Het is een prachtige tool om jezelf beter te leren kennen en praktische handvatten te krijgen om toe te kunnen passen in je dagelijkse leven. Tijdens een afstemming gebeurt er in de energie al heel veel, net zoals in een opstelling.

Een afstemming is voor alle leeftijden en je kan ook een afstemming laten maken voor je bedrijf, je familie of een overleden dierbare.

En het fijne is, je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Je kunt gewoon thuis blijven en je eigen dingen doen. Het enige wat je hoeft te doen is een foto van jezelf te mailen, inclusief je naam en je vraag.

Ik stem af, luister en vertaal wat er gezegd mag worden. De tijd die ik gemiddeld besteed aan een afstemming is 2/ 2.5 uur. Je ontvangt je afstemming in een pdf bestand via de mail.

Per 1 maart a.s. zal ik het “normale’ tarief hanteren en deze bedraagt 97 euro.

“Waar zal ik beginnen…ik was al geraakt bij je eerste zinnen in de mail en dat werd alleen maar meer.  Wat een prachtige afstemming, zo raak en wat heb ik gehuild…echt, zoals je beschreef in de afstemming, zo ging het ook toen ik alles las. Ongelooflijk…zo zuiver, je hebt precies de vinger op alle juiste plekken gelegd. Heel bijzonder. Ik was echt even van slag vrijdag, op een goede manier hoor 😉. En heb het echt even moeten laten landen. Al vraag ik me af of het al helemaal geland is…maar dat komt wel.  Je taalgebruik, het is ook echt hoe ik zou reageren in het dagelijks leven.  Dus…dank dank dank…dit is voor mij zo’n waardevol geschenk; om gezien te worden en zonder oordeel te mogen zijn”.  -Melissa-