Systemische Opstellingen dag

Op zondag 23 april a.s. van 10:00 tot 17:00 uur faciliteer ik een Systemische Opstellingen dag bij Edanz in Groningen.

Systemisch werk en opstellingenwerk houdt zich bezig met dynamieken in systemen en is een mogelijkheid om meer helderheid te krijgen in de ( vaak ook  onbewuste) belemmerende overtuigingen en patronen. Door systemisch te kijken naar je patroon of vraag opent zich een onderliggend waarheid die ruimte, inzicht en nieuwe mogelijkheden brengt.

Door een vraagstuk op de stellen ga je zien hoe bijvoorbeeld je familiebanden en systemen waar jij deel van uitmaakt jou beinvloeden en hoe je daar je eigen weg in kunt gaan.

Een opstelling  maakt het tot dan toe onzichtbare zichtbaar zowel voor de vraagsteller als andere aanwezigen.

Je hoeft er niets voor te kunnen, het enige wat je daarvoor nodig hebt is een open houding en een goede dosis nieuwsgierigheid.

Ik werk niet voorafgaand met vaste vraagstellers en representanten. Ik werk met de energie van die dag, de ervaring leert dat de inzichten als representant en omstander net zo waardevol kunnen zijn.

Deze dag krijg jij de mogelijkheid om een vraag in te brengen, wil je geen vraag inbrengen en ben je wel benieuwd wat systemisch opstellingen/familieopstellingen voor je kunnen betekenen, dan ben je ook van harte welkom als representant. Mijn ervaring is dat je als representant en zelfs als omstander ook waardevolle inzichten kunt krijgen.

Praktische informatie:

Het is een geheel verzorgde dag, inclusief een heerlijke gezonde lunch, versnaperingen en koffie en thee.

Daarnaast krijg je na 4 weken een individueel telefonisch nagesprek van 35 minuten. Hierin kun je delen wat je ervaring is geweest, zal ik je eventuele vragen beantwoorden en krijg je indien gewenst tips en tools mee.

Dit alles bied ik aan voor €147,-

Ik werk graag met kleine groepen, maximaal 6 deelnemers omdat ik persoonlijke aandacht heel belangrijk vindt.

Dus…. voel je gelijk een JA, ik wil hierbij zijn, dan kun je een mail sturen naar marielle@praktijkdezielswijze.nl of door dit Aanmeldingsformulier in te vullen

Heb je nog vragen, of wil je even sparren of dit nu voor jou het juiste moment is, mail, app of bel gerust.

Ik zie je graag!