Elisa

Bij het lezen van de website van Mariëlle voelde ik gelijk dat dit was wat ik zocht. De tekst omschrijft precies mijn vraagstuk. Toch twijfelde ik.. Het is bijna een uur en 3
kwartier rijden van mijn huis. Impulsief heb ik toch het aanmeld formulier ingevuld,
maar gelijk begon toch weer mijn twijfel over de afstand. Tijdens de kennismaking met Mariëlle (digitaal) heb ik mijn twijfel aangegeven en samen hebben we afgesproken de eerste keer 2 afspraken achter elkaar te doen op 1 dag en van
daaruit verder te gaan. Om eerlijk te zijn, de eerste dag was best intensief, er moest namelijk best wel even wat uit mijn rugzak. Maar doordat er 2 sessies achter elkaar waren, gaf het ons ook de mogelijkheid om gelijk de eerste dag mooie stappen te maken. Heb er helemaal geen spijt van om 2 sessies op 1 dag te doen. In totaal ben ik 4 of 5 keer naar Groningen gereden en iedere keer de dubbele sessie meer dan waard. Tussendoor hebben we meerdere keren telefonisch contact gehad, zodat we een beetje konden bijsturen. Dit was een hele fijne aanvulling.
De twijfel over de afstand, dat was mijn hoofd die het praktisch bekeek. Wat ik
geleerd heb is beter naar mijn gevoel luisteren. Dat heeft mij in het laatste half jaar al heel veel gebracht.

Mijn tip: voelt het goed, maar twijfel je? Probeer dan naar je
gevoel te luisteren! Elisa