Vida Niazian

Ik heb onlangs deelgenomen aan een workshop opstellingen bij Mariëlle en het was werkelijk een transformerende ervaring. Deze workshop overtrof al mijn verwachtingen.

Allereerst is Mariëlle buitengewoon deskundig, zacht en empathisch. Ze creëerde een veilige en ondersteunende ruimte waarin wij ons volledig konden openstellen. Al vanaf de eerste opstelling, die van mij, ontstond er een diepe connectie in de groep waarbij er collectief draagvlak ontstond. Hierdoor ontvouwden de antwoorden die ik zocht zich achter elkaar. Ik maakte een diepgaande reis naar binnen en alles wat ik tegenkwam, werd deskundig aangekaart door Mariëlle en liefdevol omarmd in de opstelling en binnen de groep. Het was opmerkelijk hoeveel inzichten ik binnen korte tijd kreeg. De afzonderlijke trauma’s en emoties kwamen bij elkaar en transformeerden naar de kracht van wie ik nu ben. Ik voelde me voor het eerst echt HEEL.

Een ander aspect dat ik zeer waardeerde, was het muzieknummer of gedicht dat Mariëlle aan iedere deelnemer gaf ter afsluiting van de opstelling. Mijn nummer verlengde mijn proces nog wekenlang. In het nazorggesprek, dat ze altijd voert met deelnemers, hebben we daar uitgebreid over gesproken.

Ik kan haar workshop ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van blokkades, bepaalde patronen en emoties, en het bevorderen van persoonlijke groei. Het is een transformerende reis die je in staat stelt om diepere lagen van jezelf te begrijpen, zowel tijdens je eigen opstelling als bij de opstellingen van anderen in de groep.

De lessen die je uit een opstelling haalt, zijn sterk afhankelijk van de begeleiding. De rust, bekwaamheid en de mate waarin Mariëlle zich openstelt om een diepe verbinding aan te gaan met iedere deelnemer, is absoluut bewonderenswaardig. Ze is in staat om echt samen met jou de ontdekkingsreis aan te gaan, stap voor stap neemt ze je mee op haar vleugels. Vanuit die veiligheid en vertrouwen durf je je grootste angsten in de ogen te kijken. Als je je verbindt met je angst, ben je direct niet meer bang, sterker nog, het kan je krachtbron worden! Een magisch proces dat maar weinigen tot stand kunnen brengen, maar met Mariëlle zal het je zeker lukken!