Opstellingendag op uitnodiging

Sinds het voorjaar van 2022 faciliteer ik naast mijn reguliere opstellingenmiddagen ook een opstellingendag op uitnodiging voor besloten groepen.

Zo heb ik voor de community van verschillende ondernemers een opstellingen dag mogen faciliteren.

Dit is een geheel verzorgde dag van 10.00 uur tot 17.00 uur inclusief een heerlijke lunch en een telefonisch na(zorg)gesprek van 35 minuten na 4 weken. In dit gesprek kun je delen wat het me je heeft gedaan, beantwoord ik je vragen en geef ik nog tips en tools indien nodig.

Dit kan op locatie in Groningen maar in overleg kan een locatie elders in het land ook een mogelijkheid zijn. Zo heb ik onlangs een dag mogen faciliteren in de omgeving van Utrecht en binnenkort staat er ook een dag in Friesland gepland.

Ik werk graag met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

De investering voor de deelnemers is €197,- per persoon inclusief gezonde lunch en nagesprek. En daarvan is ook een percentage voor jou als dank voor onze samenwerking.

Zou je het leuk vinden als ik een opstellingen dag faciliteer voor jouw klanten of community neem dan gerust contact op.

“Nadat ik in juni een door Mariëlle gegeven Opstellingendag had bijgewoond, heb ik haar gevraagd zo’n zelfde dag te faciliteren voor de leden van mijn Nine Star Ki Community. In deze community zijn wij bezig met het achterlaten van oude patronen om zo steviger onze eigen plek in het leven in te kunnen nemen. Systemisch werk sluit hier zo mooi op aan dat ik mijn klanten zo’n zelfde ervaring gunde. De samenwerking met Mariëlle is een feestje. Zij creëert een veilige setting waar iedereen zich gezien voelt. Ze is duidelijk in haar communicatie, voelt heel goed aan waar mensen echt mee worstelen en geeft liefdevolle sturing daar waar nodig. Het was voor mij, maar ook voor mijn klanten, een hele waardevolle ervaring die veel in werking heeft gezet. Zoveel zelfs dat wij aan het einde van het jaartraject opnieuw een systemische opstellingen dag samen gaan organiseren. Ik ben heel dankbaar voor de samenwerking met Mariëlle, voor haar expertise, haar manier van werken en haar persoonlijkheid.” – Lisette Grift – Nine Star KI Expert.

In deze podcast vertelt Margit Ceska over de Liefdestalk Opstellingen dag die ik op haar uitnodiging mocht faciliteren. Ze neemt je mee in haar ervaring, wat ze heeft gezien, gevoeld, geleerd en wat het haar heeft gebracht in haar relatie met haar ouders.