Mariëlle Koerts

Na veel gebeurtenissen in mijn leven ben in een burnout geraakt en was ik mijzelf compleet kwijt. Ik had inmiddels vele handvaten gekregen om alles weer goed aan te kunnen, alleen ik wist totaal niet hoe ik al die puzzelstukjes goed in elkaar kon zetten zodat zowel mijn gevoel als mijn verstand bij elkaar aansloten en het ook goed voelde. Deed alle dingen uit gewoonte en dat wat ik écht voelde en wilde, durfde en kon ik niet vertalen naar wat ik daadwerkelijk deed. Tijdens mijn sessies met Mariëlle heb ik steeds meer naar mijzelf, mijn eigenwaarde en mijn gevoelens leren kijken én luisteren. Mariëlle doorzag mij en heeft daardoor vele kanten van mijzelf laten zien, en ja…. ook de minder leuke kanten. Het was herkenbaar, confronterend, verhelderend, verdrietig, moeilijk en uiteindelijk zo fijn om op deze manier gespiegeld te worden. Ik ben veranderd van een persoon met heel weinig zelfvertrouwen, niet van mijzelf houdend, geleefd worden door anderen en die daardoor alles wat “grijzig” zag, in een blije vrouw,  die nu eigen keuzes maakt, zichzelf ziet & voelt en vertouwen heeft gekregen eigen kunnen en zijn! 

Ik had de afgelopen jaren al mooie dingen geleerd en kan nu door Mariëlle’s warmte, vertrouwen, inzicht en krachtige methode nu alles ook echt toepassen en voelen. Ik ben liever voor mijzelf geworden en kan gemakkelijker met situaties omgaan door zo goed mogelijk bij mijzelf te blijven.  Ik gun iedereen een Mariëlle in zijn of haar leven!