Workshop: Ontdek de waarde van je intuïtie

Ervaar je de laatste jaren dat je hoofd het van je heeft overgenomen?
Dat je je keuzes maakt nadat je alles hebt overwogen en “stuk” hebt beredeneerd?
Heb je een heel sterk buikgevoel en weet je er geen woorden aan te geven?
Ben je zoekende om je hoofd en je gevoel meer bij elkaar te krijgen?


♥ Zou je graag meer je gevoel willen volgen?
♥ Wil je meer keuzes maken op basis van je gevoel? 
♥ Ben je op zoek naar je verlangens, naar wat je écht zou willen? 
♥ Waar maakt jouw hart een sprongetje van? 
♥ Wil je weten wat de waarde van je intuïtie is in jouw leven? 

Dagelijks zie en hoor ik vrouwen worstelen met de balans tussen hun gevoel en verstand. Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om je gevoel te volgen terwijl je verstand je ervan wilt weerhouden.

Ik gun het iedere vrouw om weer dichter bij haar gevoel te komen waardoor ze zich energieker, fitter en gelukkiger voelt en hierdoor meer rust ervaart.

Tijdens deze verdiepende workshop ga ik samen met jou aan de slag aan de hand van verschillende werkvormen. Je gaat je gevoel meer ontdekken in een diepere laag zodat je meer balans kunt vinden tussen je gevoel en je verstand. We gaan samen kijken naar je verlangens, je dromen en naar hetgeen wat je nu écht zou willen.

Het lijkt mij heel leuk om jou te ontvangen in mijn praktijkruimte in Groningen. Ben je er NU klaar voor om je gevoel en intuïtie te (her)ontdekken, dan zie ik je graag
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: marielle@praktijkdezielswijze.nl.
Omdat ik persoonlijke en oprechte aandacht heel belangrijk vind, heb ik een beperkt aantal plekken.

Wanneer: volgt
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Investering: € 117 (vrijgesteld van BTW) inclusief materialen, koffie, thee en lekkers.

Ik zie je graag! 
(heb je interesse maar past de datum niet, neem dan ook contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden)

Bonnie Duiverman over deze workshop:
“Ik ging zonder verwachtingen, open de workshop in. Ik neem mee dat ik altijd een keuze heb, hoe moeilijk soms ook. Ik heb de keuze om te kiezen met mijn gevoel en niet alles te beredeneren met mijn hoofd. Ik heb ook geleerd dat ik liever voor mezelf mag zijn ipv te oordelen. Ik ben zeer tevreden over de opbouw van de workshop, alles viel op zijn plek en kwam op het juiste moment.
Marielle is een integere, confronterende spiegel waar ik mij vertrouwd bij voel.”